Прокурорите казват, че Пелам се е съгласил да се предаде

...
Прокурорите казват, че Пелам се е съгласил да се предаде
Коментари Харесай

Заподозреният на 6 януари, който по-късно стреля с пистолет срещу служители на Тексас, получава 2 години за обвинение в огнестрелно оръжие

Прокурорите споделят, че Пелам се е съгласил да се съобщи по обвиняванията за протест в Капитолия, когато с него се е свързал сътрудник на ФБР. По-късно същия ден обаче заместник-шериф от окръг Хънт беше изпратен в къщата на към 50 благи (81 километра) североизточно от Далас в отговор на позвъняване за обществени помощи, направено от родственик. Едно дете беше изпратено от къщата и депутатите започнаха да чуват изстрели, съгласно правосъдните протоколи. Министерството на правораздаването заяви, че няма потърпевши чиновници на реда.

Разследващите настояват, че Пелам е влезнал в Капитолия с очила и шапка с логото на „ Гордите момчета “, само че по-късно отхвърли да е обвързван с екстремистката група. Твърди се, че той е останал в Капитолия към седем минути. Около два месеца по-късно Пелам бил спрян, до момента в който се опитвал да влезе в Канада и споделил на сътрудниците на граничния патрул, че е бил в Капитолия на 6 януари, демонстрират правосъдните записи.

Той беше наказан на присъда по делото за протестите в Капитолия през септем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР