Прокурорите и адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп ще се

...
Прокурорите и адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп ще се
Коментари Харесай

Тръмп ще се върне в съда днес за Ден 3 от своя наказателен процес в Ню Йорк

Прокурорите и юристите на някогашния президент Доналд Тръмп ще се срещнат с нова група поданици на Манхатън в четвъртък, когато навлизат в третия ден от избора на правосъдни заседатели в делото на Тръмп Наказателен развой в Ню Йорк.

Седем нюйоркчани бяха определени във вторник, или Ден втори, да служат като правосъдни заседатели в първия углавен развой против някогашен президент в историята на Съединени американски щати. Те бяха част от първичната група от 96 поданици, които първо бяха помолени, на едро, да се разпознават и бяха запитани дали имат вяра, че могат да бъдат безпристрастни, до момента в който вземат решение случай, включващ Тръмп. Повече от половината от тази група споделиха, че не могат и незабавно бяха извинени. Останалите хора бяха унищожени посредством разпит от юристи и арбитър Хуан Мерчан.

Някои имаха проблеми с графика, които можеха да са в несъгласие с присъединяване в развой, който можеше да продължи до два месеца, до момента в който други по-късно заключиха – откакто прекараха часове в стаята с Тръмп и чуха за случая – че те с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР