Прокурорите да приемат граждани и да опитват да решават проблемите

...
Прокурорите да приемат граждани и да опитват да решават проблемите
Коментари Харесай

Гешев за войната по пътищата: Безобразие! И аз съм застрашен, и синът ми

Прокурорите да одобряват жители и да пробват да вземат решение проблемите им в границите на техните пълномощия. Това сподели основният прокурор Иван Гешев на първата от поредицата районни срещи с локални кметове във Велико Търново, контрактувани с НСОРБ.

Гешев стартира със съболезнования за умрелия Иван, 14-годишното момче, жертва на пийнал и дрогиран водач, което издъхна през днешния ден след три дни кома. " Въпреки чувството за цялостния разпад на страната, аз като основен прокурор ще направя всичко допустимо да има правдивост за жителите ", ангажира се Гешев.

Главният прокурор дойде в Търново от национално заседание с административните ръководители на районните прокуратури в страната с главен акцент - активизиране на разговора с жителите. " Няма по какъв начин да решим проблемите, в случай че няма разговор с хората, по тази причина насърчих шефовете за деен разговор, повече прокурори да одобряват жителите, тъй като те са тези, които могат да решат техните проблеми в границите на пълномощията си. Възприемете ни като сътрудници ", прикани основният прокурор ", уточни Гешев, представен от " 24 часа ".

Той се върна върху протичащото се по пътищата, дефинира го като безсрамие. " Ние не сме страната, само че сме част от страната и разполагаме с избрани пълномощия, тъй като и аз като жител се усещам заплашен и никой не е застрахован, че някъде няма да пострада наш непосредствен от пийнал или дрогиран живот. Не сме нито безразлични, нито аз считам да пасувам, по тази причина съм тук ", сподели основния прокурор и уточни, че неговият наследник също е на 14 година, върви по улиците и пътува с градския превоз.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР