Прокурори във Франкфурт обявиха в сряда, че офисите на Германската

...
Прокурори във Франкфурт обявиха в сряда, че офисите на Германската
Коментари Харесай

Отново съзряха Германската футболна асоциация в данъчни измами

Прокурори във Франкфурт оповестиха в сряда, че офисите на Германската футболна асоциация (ДФБ) - най-голямата спортна федерация в света, и домовете на управителни лица от ДФБ са били претърсени по съмнение в данъчни измами.

Търсенията са били осъществени в пет немски провинции - Хесе, Бавария, Северен-Рейн Вестфалия, Долна Саксония и Райнланд-Палатинат. Около 200 офицери взели присъединяване в акциите, в това число данъчни следователи и федерална полиция.

Разследванията са главно ориентирани против шестима някогашни или сегашни управителни лица на ДФБ. Те са упрекнати в това, че съзнателно са фалшифицирали доходи от реклами през 2014 и 2015 за домакинските мачове на Германия.

Според информациите, става въпрос за налози, надвишаващи 4.7 млн. евро.

Едно от предходните следствия бе обвързвано с даването на домакинство на Мондиал 2006, както и метода, по който са се харчели парите преди конкуренцията в Германия. ДФБ неотдавна приключи съдействието си с маркетинговата организация Infront след към 40 години, откакто се появиха информации за евентуални финансови нередности.
 Трима от уредниците на Мондиал 2006 упрекнати в грандиозна машинация
Трима от уредниците на Мондиал 2006 упрекнати в грандиозна машинация

Цванцингер и Нийрсбах са някогашни президенти на Футболния съюз в Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР