Прокурори от Евроджъст пристигнали в Благоевград и останали изумени-зад къща,

...
Прокурори от Евроджъст пристигнали в Благоевград и останали изумени-зад къща,
Коментари Харесай

Само в Struma. com! Семеен травестит от Благоевград, проституирал в Италия, арестуван за изнудване на клиент със скандално видео

Прокурори от Евроджъст пристигнали в Благоевград и останали изумени-зад къща, с тип на колиба - първокласен кич

Прокурори и служители на реда от Евроджъст, разследвали тежко закононарушение в Римини-Италия, дойдоха в Благоевград преди дни, с цел да арестуват 30- годишен травестит, проституирал в Италия и изнудвал локален предприемач със полово видео, което заплашвал, че ще популяризира в обществената мрежа. Травеститът е открит в дома му в покрайнините на регионалния център / ромската махала/, дружно със брачната половинка и синaму, научи Struma. com

Разследващите останали изумени от първокласния кич, който видели в къщата, която извън приличала на колиба, недостроена и с разпилян двор. Вътре обаче се натъкнали на мраморни подове, кожени мебели, светлини, лъскави аксесоари. Търсеният рекетьор бил заварен на дивана в дома си, в компанията на брачната половинка и сина си.

Според италиански медии, 30- годишният в съдружничество със 66 годишен българин, който живее в Римини, изнудвали мъж от региона в продължение на месеци. Започнали през ноември 2023 година.

Най-напред поискали 1000 евро, след това 2000, след това 6000. До средата на януари 2024 година,жертвата на изнудването платила 18 000 евро. Когато обаче към 15 януари,рекетьорите поискали 80 000 евро, мъжът се обадил в полицията.

66-годищният е арестуван под домакински арест в Римини, а благоевградчанинът, който към този момент се бил прибрал е арестуван в дома му в " покрайнините на Благоевград " прецизират медиите. Поискано е от българските управляващи той да бъде екстрадиран в Италия, където да бъде съден. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Благоевградската " Предел " махала влезе в италиански медии.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР