Прокурор Валентина Дачевска от Окръжна прокуратура – Варна получи грамота

...
Прокурор Валентина Дачевска от Окръжна прокуратура – Варна получи грамота
Коментари Харесай

Прокурор от Окръжна прокуратура – Варна получи награда от конкурса „Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж“

Прокурор Валентина Дачевска от Окръжна прокуратура – Варна получи грамота от състезанието в памет на италианския прокурор Джовани Фалконе – „ Страхливият умира всеки ден, смелият – единствено един път “, който се провежда от общината в Благоевград със съдействието на посолството на Италия от 2009 година насам. Тя бе удостоена за своя принос в ограничение разпространяването и използването на опиати, проституцията, детската порнография, корупцията, тероризма и изразената й поддръжка на дела в интерес на обществото, за образуване на хуманни модели на държание у подрастващото потомство.

С годишното връчване на тези награди уредниците целят да допринесат за оценка на приноса на експерти в областта на правораздаването и сигурността – съдии, прокурори и служители на реда, които пазят публичните ползи и престижа на специалността си, и да подтикват работата им.

Валентина Дачевска е прокурор с потвърден опит и висок професионализъм. Тя заслужи влиятелната премия с цялостния си принос в битката на прокуратурата с престъпността във всичките й проявления. Дачевска е наблюдаващ прокурор по досъдебно произвеждане за контрабанда на кокаин през България за Западна Европа
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР