Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе протест в Софийски градски

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе протест в Софийски градски
Коментари Харесай

Прокуратурата протестира отказа на съда за изменение на мярка за неотклонение спрямо В.М. , обвинен за три престъпления, извършени в Перник

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе митинг в Софийски градски съд (СГС) против отхвърли на Софийски областен съд да измени наложената по отношение на В.М. от СГС мярка за неотклонение „ домакински арест “ в по-тежка.

В.М. е притеглен към наказателна отговорност за нанасяне на телесни повреди на две лица и закана с ликвидиране по отношение на трето лице в гр. Перник. Обвиняемият беше арестуван под стража. На 27.10.2022 година Софийски градски съд дефинира по отношение на В.М. мярка за неотклонение „ домакински арест “.  

На 02.11.2022 година наблюдаващ прокурор изиска изменение на мярката за неотклонение, избрана по отношение на В.М., в по-тежка, откакто в Софийска районна прокуратура постъпи информация, че обвиненият е нарушил мярката си за неотклонение „ домакински арест “.

Вечерта на 02.11.2022 година състав на Софийски областен съд не се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор за изменение на мярката и остави В.М. с мярка за неотклонение „ домакински арест “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР