Прокурор при Софийска районна прокуратура е внесъл обвинителен акт в

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура е внесъл обвинителен акт в
Коментари Харесай

Съдят мъж, опитал да изнасили жена пред блок в ж.к. Кръстова вада в София

Прокурор при Софийска районна прокуратура е внесъл обвинителен акт в съда против 32-годишен мъж , който се опитал да принуди жена да има интимна непосредственост с него, като употребявал мощ. Обвинението е за опит за насила и разваляне на непозната движимост.

Между 01:30 и 03:00 часа на 23 септември 2020 година пред блок в ж.к. " Кръстова вада " в София, обвиненият се опитал да принуди дамата да има интимна непосредственост с него срещу волята й, като използвал мощ - хванал я мощно за ръцете и я блъснал в стена. Опитът му останал неуспешен, тъй като нападнатата се разкрещяла и извикала портиера на блока на помощ . Тя се пробвала да употребява телефона си, но мъжът го хвърлил на земята и го счупил, оповестиха от държавното обвиняване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 143, алинея 1 във вр. член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 216, алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци, които сочат обвиняемия като причинител на закононарушението.

Предстои делото да продължи в Софийски областен съд.
 Дават на съд мъж, опитал се да изнасили малолетно момиче
Дават на съд мъж, опитал се да изнасили малолетно момиче

Той е арестуван за период от 72 часа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР