Прокурор от Тексас свиква голямо жури за разследване на стрелбата

...
Прокурор от Тексас свиква голямо жури за разследване на стрелбата
Коментари Харесай

Тексаски прокурор свиква голямо жури за разследване на стрелбата в училище Uvalde, съобщават множество медии

Прокурор от Тексас привиква огромно жури за следствие на стрелбата в учебно заведение Uvalde, която умъртви 21 души, оповестиха голям брой медии в петък.

Окръжният прокурор на окръг Увалде Кристина Мичъл сподели пред San Antonio Express-News, че огромно жури ще прегледа доказателствата, свързани със стрелбата в началното учебно заведение Роб през 2022 година, при която починаха 19 деца и двама учители. Тя не разкрива върху какво ще се концентрира огромното жури, написа вестникът.

Мичъл не отговори незабавно на въпроси по имейл и позвънявания в офиса си. Съставът на огромното жури беше обявен за първи път от Uvalde Leader-News.

Язвителният отчет на Министерството на правораздаването, оповестен в четвъртък, още веднъж разкри голям брой неточности на полицията по време на една от най-смъртоносните стрелби в класната стая в историята на Съединени американски щати.

Докладът, направен от Службата за полицейска активност, насочена към общността, към Министерството на правораздаването, известна като Службата COPS, преглежда хиляди данни и докум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР