Прокуристът на МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов - Ловеч д-р

...
Прокуристът на МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов - Ловеч д-р
Коментари Харесай

Медиците в Ловеч получиха възнагражденията си

Прокуристът на МБАЛ „ Проф. доктор Параскев Стоянов " - Ловеч доктор Георги Васев заяви, че на личния състав на регионалната болница са преведени дължимите заплати за интервала 01 февруари - 30 април, което беше дадено от здравния министър проф. Николай Петров на срещата в лечебното заведение на 14 юли 2017 година

Същевременно е изработен превод към МБАЛ - Троян в размер на 6 хиляди лева, като средствата са дължими за лекарства и консумативи.

Днес следва зареждане на болничната аптека на МБАЛ „ Проф. доктор Параскев Стоянов " с медикаменти и консумативи на стойност 15 хиляди лева

Разплатени са 17 хиляди лева за просрочени вземания по трудови контракти на напуснали чиновници на ловешката болница.

Частично са погасени просрочени задължения към кредитори и снабдители на услуги, възлизащи на няколко хиляди лв., с което актуалното управление на лечебното заведение демонстрира воля за възобновяване на положителните взаимоотношения с контрагентите.

Д-р Васев осведоми, че не престават диалозите за разсрочване на остарели вземания, като положителната вест е, че от през вчерашния ден, всички запори са вдигнати.
Идната седмица следва подписването на контракта за разпределяне на заем сред болничното заведение в Ловеч и УМБАЛ „ Св. Иван Рилски ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР