Прокуратурата засега не може да открие Боян Расате, за да

...
Прокуратурата засега не може да открие Боян Расате, за да
Коментари Харесай

Прокуратурата издирва Расате, за да му повдигне обвинение

Прокуратурата към този момент не може да открие Боян Расате, с цел да му повдигне обвиняване за безчинство. Той е бил търсен на непрекъснатия, на сегашния си адрес, както и на други, " известни по делото ", оповестиха от държавното обвиняване.

По закон обвиненият би трябвало да получи призовката си не по-късно от 3 дни преди предявяване на обвиняването. В противоположен случай може да се счете, че правата му са нарушени.

" Софийската градска прокуратура ще предприеме всички нужни дейности според пълномощията си по закон за осъществяване на дейности по следствието с присъединяване на обвинения ", написа в известието на прокуратурата.

Расате влезе в полезрението на прокуратурата с вандалското нахлуване на столичния бул. " Дондуков " в събота. По разкази на очевидци тогава Расате с още няколко души нахлуват в центъра и стартират да крещят и чупят.

В понеделник Расате съобщи пред Нова телевизия, че били бутнати две маси и три рафта. оповестиха, че са поискали от ЦИК да бъде свален имунитетът му, защото той е претендент за президент. Комисията даде единодушие, само че в този момент проверяващите не могат да го издирят, с цел да му връчат призовка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР