Прокуратурата все още не е информирана за извършване на действия

...
Прокуратурата все още не е информирана за извършване на действия
Коментари Харесай

Прокуратурата не знае нищо за ареста на Бойко Борисов

Прокуратурата към момента не е осведомена за осъществяване на дейности по следствия " по необходимост " по отношение на политически лица. Това оповестяват от държавното обвиняване.

Припомняме, нощес бяха задържани, както и неговият ПР Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов.

От прокуратурата показват, че поради публикувано до медиите от Министерство на вътрешните работи известие в 21.12 часа през вчерашния ден, че " в ход е огромна интервенция по отношение на в България ", според Регламента на Европейски Съюз способена да проверява би трябвало да е Европейската прокуратура.
 ГЕРБ - от
ГЕРБ - от " не ни е боязън " до " това е Народен съд "

Членове на партията на Борисов се събират още веднъж пред ГДНП след снощния арест

По тази причина държавното обвиняване прецизира, че в случай че публикуваната от Министерство на вътрешните работи информация дава отговор на истината, въпроси по проблема би трябвало да се насочат към представители на Европрокуратурата.

Съгласно българското законодателство при осъществяване на дейности по следствие " по необходимост ", протоколите следва да бъдат показани пред прокурор за утвърждение, прецизират от прокуратурата и твърдят, че в случай че това бъде осъществено, обществеността ще бъде осведомена.
 120 производства за корупция с европари в България завела Европейската прокуратура
120 производства за корупция с европари в България завела Европейската прокуратура

Сега е време българските управляващи да стартират да работят по доста чувствителни и значими случаи дружно с нас. Затова сме тук ", сподели Кьовеши
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР