Прокуратурата внесе обвинителен акт в съда срещу 36-годишен мъж, залял

...
Прокуратурата внесе обвинителен акт в съда срещу 36-годишен мъж, залял
Коментари Харесай

Прокуратурата дава на съд мъж, залял със сярна киселина жена в София


Прокуратурата внесе обвинителен акт в съда против 36-годишен мъж, залял жена със сярна киселина. Случката се разигра на 17 юни предходната година на паркинг на бул. „ Г.М. Димитров “ в София.

Обвиняемият блъснал с пестник в лицето дамата, която седяла в паркирания си автомобил. След това я залял със сярна киселина с централизация над 30% в региона на лицето и тялото, като по този метод й нанесъл телесна щета, оповестяват от прокуратурата.

Жената се навела инстинктивно надолу, с цел да се защищити, а обвиненият я блъснал още няколко пъти в задната част на главата, обидил я и си тръгнал.

Деянието е осъществено с особена свирепост по хулигански подбуди - без мъжът да е бил предизвикан или провокиран от потърпевшата по някакъв метод, прецизират от прокуратурата.

Престъплението е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото обвиненият е осъждан дейно на „ отнемане от независимост “ за тежко съзнателно закононарушение. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои делото да продължи в съда.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР