Прокуратурата възложи издирването на Петьо Петров. Престъплението касае принуда. Продължаваме

...
Прокуратурата възложи издирването на Петьо Петров. Престъплението касае принуда. Продължаваме
Коментари Харесай

МВР проверява саботирал ли е техен служител търсенето на Пепи Еврото

" Прокуратурата разпореди издирването на Петьо Петров. Престъплението касае насила. Продължаваме да го търсим. Проверяваме данни, че някой наш чиновник е саботирал това търсене ".

Това изясни в предаването " Лице в лице " по bTV министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

" Аз не мога да знам до каква степен стигат контактите на този господин. Доколкото се твърдеше в медиите, упълномощил съм инспекция. Извършваме претърсвания тук-там, посочени от прокуратурата. Прокурорът знае за какво ги търси. Някои измежду търсените са известни. Не сме намерили огромна част от тези лица. Не съм сигурен, че някои са били на територията на страната ", добави той, представен от " 24 часа ".

" Има доста повече хора, които правят сходни действия и които вземат решение човешки ориси, без да им мигне окото против избрани суми. Има доста образци, които будеха отвращение в хората, само че не и в политическата класа. Чудовището функционираше в унисон с избрани представители на политически партии ", уточни министърът на вътрешните работи.

По-рано денем той съобщи по време на блицконтрол в отрасловата парламентарна комисия, че активизирането на прокуратурата се отразява на работата на Министерство на вътрешните работи. 

Той отговори на въпрос на съпредседателя на " Продължаваме Промяната – Демократична България " (ПП-ДБ) Атанас Атанасов по отношение на гърмежа наоколо до автомобила на основния прокурор Иван Гешев и раздора в прокуратурата и дали това се отразява на взаимната работа на държавното обвиняване с Министерство на вътрешните работи.

За страдание ни се отразяват в разнообразни направления, разяснява в отговор Демерджиев. Възлагат ни се голям брой интензивни процесуални дейности, огромен размер призовки, които би трябвало да разнасяме всекидневно на разнообразни лица, защото внезапно се засилва прокуратурата, добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР