Прокуратурата във Велико Търново ръководи разследване по случая със зрелищната

...
Прокуратурата във Велико Търново ръководи разследване по случая със зрелищната
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва зрелищната катастрофа във Велико Търново

Прокуратурата във Велико Търново управлява следствие по случая със зрелищната злополука в града, при която 20-годишен водач опустоши спирка , оповестиха от обвиняването.
 БГНЕС
На 5 септември, към среднощ, пред постройката на Общината, автомобил, ръководен от лидера, движещ се в посока ул. „ Независимост “ към ул. „ Васил Левски “, напуща пътното платно вляво и се блъска поредно в дирек за улично осветяване, три дървета и автобусна спирка.

При случая няма потърпевши жители. При произшествието са породени обилни имуществени вреди. Пострадал е само лидерът на автомобила, който е настанен за лекуване - с диагноза комоцио церебре, без заплаха за живота .
 БГНЕС
В хода на следствието по делото е осъществен оглед на местопрестъпление, следва да бъдат извършени разпити на очевидци , да се назначат експертизи за определяне аргументите за настъпилото произшествие, както и следва осъществяването на други процесуално-следствени дейности.

Пробите на лидера за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР