Прокуратурата в Стара Загора внесе искане в съда за постоянен

...
Прокуратурата в Стара Загора внесе искане в съда за постоянен
Коментари Харесай

Искат постоянен арест за тримата обвинени в отвличане на мъжа под Бузлуджа

Прокуратурата в Стара Загора внесе искане в съда за непрекъснат арест за тримата упрекнати (на 22, 20 и 25 години) в похищение на мъжа под Бузлуджа, оповестяват от държавното обвиняване.

Те са привлечени като обвинени за това, че на 30 ноември в село Дунавци са отвлекли мъж на 34 година Тримата са упрекнати и в това, че в гориста околност, южно от връх Бузлуджа, в землището на Шипка, незаконно са го лишили от независимост.

Спрямо единият е повдигнато обвиняване и за опит за ликвидиране. По делото се правят дейности по следствието.

Подробности по случая бяха изнесени на брифинг на Окръжна прокуратура и ОД на Министерство на вътрешните работи. В него участваха Дичо Атанасов, областен прокурор, Георги Видев, зам.-окръжен прокурор, и Николай Колев, шеф на ОД на МВР-Стара Загора, съобщи Нова телевизия.

"Първоначално потърпевшият се е опитал да подведе проверяващите служители на реда, откакто излиза от анестезия. Той е разказал, че се е срещнал с нападателите си в ресторанта на жп гара Казанлък, напили са се и те са го пребили.

По-късно излиза наяве, че той и двамата му нападатели се познават, а разногласието сред тях е за изчезнала движимост, която не е доста скъпа ", разгласи старши комисар Николай Колев. Раненият 34-годишен казанлъчанин, гражданин на ромския квартал "Кармен ", е опериран, без заплаха за живота и е нормализиран.

Искането на прокуратурата ще се прегледа в съвещание на Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР