Прокуратурата в Солун обвини в убийство осем души, които са

...
Прокуратурата в Солун обвини в убийство осем души, които са
Коментари Харесай

В Солун обвиниха 8 души за смъртта футболния фен Тоско

Прокуратурата в Солун упрекна в ликвидиране осем души, които са участници в побоя, довел до гибелта на българина Тоско Бозаджийски. Зверството разбуни духовете в Гърция и цялата общественост упорства за строги присъди, съобщи БНР.

С обвинявания за ликвидиране са осем души, за които следствието откри, че са взели участие в проведена акция против българина Тоско Бозаджийски, оповестяват гръцките медии. Двама са съществени обвинени по делото, които са в ареста - шофьорката на колата, прегазила българина и нейният другар, наел автомобила. В началото те бяха пуснати под гаранция, само че месец по-късно следствието откри, че са били измежду уредниците на побоя против българският футболен почитател и бяха задържани.

Другите шест лица са почитатели на футболния тим ПАОК и от мобилните им телефони са открити връзките им с случая. Гръцките медии показаха, че един от тях е наследник на топ служител на реда, само че това очевидно не го изключи от обвиняване за ликвидиране. Засега в ареста са двама, а останалите шест са с парична гаранция.

На мястото на убийството на българина Бозаджийски жители и футболни почитатели слагат цветя и упорстват за тежки присъди за отговорните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР