Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение на 50-годишен мъж от Сопот

...
Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение на 50-годишен мъж от Сопот
Коментари Харесай

Пиян е наръгал баща си с вилица и е заплашил със смърт сестра си в Сопот

Прокуратурата в Пловдив повдигна обвиняване на 50-годишен мъж от Сопот с букви Н.Б ., предизвикал на татко си телесна щета . Възрастният има травми на главата и ръката, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение, оповестиха от държавното обвиняване.

Установено е, че на 16 март Н.Б. се прибрал в дома си след приложимост на алкохол. Проявявайки експанзия по отношение на родителя си – мъж на 91 година , го блъснал по главата и го наранил с вилица по ръката. Близки на възрастния мъж съумели да го изведат от вкъщи му и се обадили в полицията.

Старецът е със строшен нос, травма на главата, ръката и повърхностни рани по дланта. 6 дни по-рано насилникът се заканил с ликвидиране на сестра си – още веднъж в изискванията на домашно принуждение, защото са живели под един покрив. За това му е повдигнато второ обвиняване.

Сопотчанинът е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Днес Районният съд в Карлово го е оставил за непрекъснато в ареста .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР