Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение на 19-годишен младеж, шофирал със

...
Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение на 19-годишен младеж, шофирал със
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на 19-годишен младеж, шофирал със 140 км по пловдивски булевард

Прокуратурата в Пловдив повдигна обвиняване на 19-годишен юноша, карал със 140 км по един от централните булеварди в града.

Установено е, че на 27 май тази година на бул. „ България “, той се е движил с „ Мерцедес “-а си със скорост, по-висока от допустимата с цели 90 км. Опасното и шофиране е било снимано и от него са били публикувани фрагменти в обществените мрежи.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор младежът е е арестуван за период до 72 часа. За действието по закон се планува наказване „ отнемане от независимост “ за период до пет години.

Това е следващият случай на неразумно и рисково шофиране в Пловдив. Вчера от държавното обвиняване започнаха инспекция на клип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин лек автомобил се движи със скорост от към 150 км/ч в региона на бул.„ Копривщица “ в града.

Само преди дни от държавното обвиняване пък се самосезираха по оповестен, още веднъж в обществените мрежи, видеоклип с фрагменти на юноша, шофиращ със 170 км/ч по Асеновградско шосе.

Опасното шофиране се случва малко повече от две седмици след тежката злополука с джип в Центъра на Пловдив, при която поради високата скорост, с която се е движил 21-годишният лидер, той и момиче до него на предната седалка починаха на място, а други двама младежи бяха тежко ранени. При избавителната акция пострада и пожарникар от пловдивската работа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР