Прокуратурата в Пловдив погна водач, летял със 150 км/ч по

...
Прокуратурата в Пловдив погна водач, летял със 150 км/ч по
Коментари Харесай

Прокуратурата погна водач, летял със 150 км/ч в Пловдив

Прокуратурата в Пловдив погна лидер, летял със 150 км/ч по улица " Копривщица " в града, където оптимално допустимата скорост  е 50 км/ч. Обвинителите се самосезираха след изявления в медиите, които демонстрираха наглостта на шофьора-камикадзе.

Проверката се води за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство. Описаното нагоре шофиране с висока скорост е било снимано на видеоклип, публикуван в обществените мрежи.

Разпоредено е инспекцията да се извърши от чиновници на 2 районно управление (на МВР) на МВР- Пловдив. Срокът за приключването е 14-дневен.

Предполага се, че персонално самият лидер е качил видеата в обществените мрежи, с цел да се похвали с бързото си возило, марка " Мерцедес ".

По непотвърдена информация той се споделя Петър Попов. Младежът без капка срам снима километража си, като развива  скорост от 150 км/ч. 

" Труд news " напомня, че във съдбовния 13 май Пловдив осъмна с ужасната новина, че двама младежи са починали на място.

20-годишните Кристиян Екмекчиян и Теодора Николова починаха в брутална злополука измежду нощ в центъра на града под тепетата.

Други двама младежи до скоро се бореха за живота си и претърпяха съществени интервенции на гръбнака.

От удара джипът на Екмекчиян безусловно бе разполовен на две. Пътните специалисти са безапелационни, че нито Кристиян, нито Теодора са имали късмет за оцеляване след удар с сходна скорост. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР