Прокуратурата в Лос Анджелис, Калифорния е започнала проверка във връзка

...
Прокуратурата в Лос Анджелис, Калифорния е започнала проверка във връзка
Коментари Харесай

Кевин Спейси с ново обвинение за сексуално посегателство на мъж!

Прокуратурата в Лос Анджелис, Калифорния е почнала инспекция по отношение на нови обвинявания в полово посягане, предявени против холивудската звезда Кевин Спейси. Позовавайки се на представителя на окръжния шериф в Лос Анджелис, интернет порталът Ти Ем Зи оповестява, че следствието на случая е почнало на 5 април след подадена тъжба в полицейското ръководство в края на предходната година.

Телевизия Си Ен Ен пък издава, че „ събитията “, за които Спейси е обвинен, са се случили през октомври 1992 година в Западен Холивуд, Калифорния, а жертвата още веднъж е мъж – този път пълновръстен. Към момента обаче няма повече сведения по въпроса, прецизира БГНЕС.

Новината идва съвсем шест месеца откакто артистът беше упрекнат в полово посягане от сътрудника си Антъни Рап.

Според изказванията на Рап, през 1985, когато е бил на 14 години, 25-годишният Спейси го е поканил на посетители в Ню Йорк и се е опитал да му посегне. Впоследствие обвинявания насочиха още няколко мъже – мексиканският артист Роберт Кавасос, американският режисьор Тони Монтана и британецът Даниел Бийл, както и още двама анонимни мъже от холивудските среди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР