Прокуратурата в Кюстендил иска постоянен арест за наглецаДвама полицаи са

...
Прокуратурата в Кюстендил иска постоянен арест за наглецаДвама полицаи са
Коментари Харесай

Водач с „Мерцедес“ мина през шипове, рани двама полицаи

Прокуратурата в Кюстендил желае непрекъснат арест за наглеца
Двама служители на реда са със счупени пръсти

Шофьор на джип “Мерцедес ” мина през лента с шипове, поставена на шосето, блъсна патрулен автомобил и рани двама служители на реда. Очаква се през днешния ден - понеделник, прокуратурата в Кюстендил да изиска от съда да му наложи непрекъснат арест.

Късно следобяд в събота край Банско 41-годишният лидер на джипа не се подчинил на сигнали на служители на реда, които охранявали колона от колоездачи, врязъл се в нея, основал заплаха за състезателите и отпрашил в посока към Кюстендил.

Благоевградските ченгета се обадили на сътрудниците си в прилежащата област и сред селата Багренци и Нов чифлик униформените устроили засада. На пътя поставили бариери и опънали и лента с шипове, само че това не спряло беглеца. “Мерцедес ”-ът минал през остриетата с висока скорост, гумите му гръмнали и станал неуправляем. Ударил първо полицейски “Опел Астра ”, след това се забил в дърво.

Шофьорът бил арестуван, пробите му за алкохол и опиати били негативни. Двама служители на реда от патрулката били ранени и откарани на прегледи в Кюстендилската болница. Единият е със строшен пръст на крайници и изкълчено рамо, а другият е със строшен пръст на дясната ръка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР