Прокуратурата в Италия започва разследване за смъртта на мароканската моделка,

...
Прокуратурата в Италия започва разследване за смъртта на мароканската моделка,
Коментари Харесай

В страшни мъки умря красавица, свидетелка по делата за секс оргиите на Берлускони

Прокуратурата в Италия стартира следствие за гибелта на мароканската моделка, която свидетелства по делата, свързани с прословутите „ бунга-бунга празненства “ на някогашния министър председател Силвио Берлускони. 34-годишната Имани Фадил умря на 1 март в болница в Милано, където се лекува от 29 януари насам.

Фадил имала „ признаци на отравяне “, разгласи прокурорът на Милано Франческо Греко, представен от италианската организация АНСА.

През 2012 година Фадил сподели на кореспонденти, че се опасява за живота си, откакто разказала на проверяващи скандалния случай на Берлускони, че са ѝ предлагани пари, с цел да мълчи за това какво се е случвало по време на оргиите. През 2015 година Берлускони беше оневинен от висшия съд на Италия по обвинявания, че е плащал за секс на малолетно момиче – известното дело „ Руби “.

Фадил участвала на минимум 8 бурни вечеринки във вилата на Берлускони, където била и мароканската танцьорка Карим ал Махруг, известна с прозвището си Руби. Тогава танцьорката била на 17 години. Фадил разкрива, че на едно от празненствата тя била облечена като монахиня и правила стриптийз, а Берлускони ѝ платил 2000 евро. Прокурор Греко съобщи, че болничното заведение, в която е била настанена Фадил, не е докладвала за признаците на отравяне до момента в който е траело лекуването. Прокурорите били известени за гибелта ѝ едвам откакто юристът ѝ съобщил за това.

От болничното заведение пък обявиха, че са предали резултатите от токсикологичните проучвания, когато те били подготвени – на 6 март. Неназован чиновник е показал, че тестванията посочили „ примес от радиоактивни вещества “. Предполага се, че тя може да е била поставена в храната ѝ. Отравянето довело до еволюционен отвод на вътрешните органи. Моделката умряла в мъчителна мъка.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР