Прокуратурата в Италия е образувала наказателно производство за евентуално убийство

...
Прокуратурата в Италия е образувала наказателно производство за евентуално убийство
Коментари Харесай

Прокуратурата в Италия започна разследване за убийство по случая с починалия играч на "Фиорентина"

Прокуратурата в Италия е образувала наказателно произвеждане за вероятно ликвидиране по случая с умрелия футболист на " Фиорентина " Давиде Астори. Капитанът на виолетовите беше открит мъртъв в хотелската си стая часове преди мача с " Удинезе ".

" Смятаме, че играчът е умрял от сърдечна непълнота ", сподели прокурорът на Удине Антонио де Николо. По думите му следва да бъде направена аутопсия.

" Странно е, че такова нещо може да се случи на професионален състезател, който е наблюдаван непрекъснато, без да са видяни предупредителни сигнали ", добави Де Николо.

Президентът на " Фиорентина " Андреа каузи Вале сподели, че в понеделник 31-годишният Астори е трябвало да подпише новия си контракт, с който да се обвърже с тима доживот.

Заради трагичната новина мачовете от Серия А бяха отсрочени. Италианският футбол се сплоти в скръбта си, а десетки играчи и треньори, измежду които Джанлуиджи Буфон и някогашният капитан на " Рома " Франческо Тоти, изрекоха съболезнованията си. Вратарят на " Ювентус " назова Астори " в действителност огромен човек ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР