Прокуратурата в Хамбург ще обжалва решението на местния съд, с

...
Прокуратурата в Хамбург ще обжалва решението на местния съд, с
Коментари Харесай

Прокуратурата обжалва решението на съда по случая Ята

Прокуратурата в Хамбург ще апелира решението на локалния съд, с което през предходната седмица бе отказано започването на дело за идентичността на нападателя на Хамбургер ШФ Бакери Ята. " Поисках от прокуратурата неотложно да подаде тъжба ", сподели министърът на правораздаването на Хамбург Йорг Фролих в понеделник. Той добави, че не е наясно с претекстовете на съда за решението.

През декември предходната година прокуратурата във втория по величина немски град упрекна Ята, че неговото същинско име в действителност е Бакари Дафе и че е на 25 години, а не на 23, както написа в документите му. Според прокуратурата футболистът е нарушил по четири точки Закона за престояване, както и е показал подправено уверение за персоналните си данни.

Ята идва в Германия през 2015 година като емигрант от Африка. Той споделя, че е роден през юни 1998 година в Гамбия, което съгласно прокуратурата му е дало по-голям късмет да остане в Германия, защото към този миг е бил малолетен. За случая на футболиста се написа още от 2019 година, а през лятото на 2022-а домът на играча на Хамбургер бе претърсен от полицията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР