Прокуратурата в Благоевград започна разследване на смъртта на похитителя от

...
Прокуратурата в Благоевград започна разследване на смъртта на похитителя от
Коментари Харесай

Какво става в благоевградския арест?! Похитителят от с. Вълково се обеси, рецидивистът М. Соколов от Петрич блудства със съкилийник! Ще има ли виновни?

Прокуратурата в Благоевград стартира следствие на гибелта на похитителя от санданското село Вълково, който през вчерашния ден се обеси с връзки за маратонки, които служителя на ареста позволил да бъдат вкарани в килията на Цветелин Цеков. С връзката, завързана за металната решетка на леглото Цеков направи примка и увисна на нея. Откриха безжизненото му тяло към 15. 30 часа през вчерашния ден. Припомняме, че Цветелин Цеков от Лом държа някогашната си обичана Ева и майка и Анелия като заложници няколко часа, а при блъскане простеря и мъжа, с който Анелия живее. Раненият е в Пирогов.

Прокуратурата повдигна 4 обвинявания против похитителя, който е душевен неустойчив и който през вчерашния ден прекъсна живота си на място, където би трябвало да е добре охраняван. Кои са били чиновниците на промяна, за какво е позволено да бъдат вкарани предмети, застрашаващи живота на арестанта, за какво чиновник е проспал връзките на мараконките, това са въпроси, на които ще се търсят отговори.

Прокуратурата ревизира и сигнал за полово принуждение над задържан, упражнено от задържания за опит за обезчестяване петричанин, Митко Соколов., който атакува жена с отвертка.Според недоволството Соколов е набил съкилийника си и го карал да реализира с него блудствени дейности. Нещо се случва в ареста в Благоевград, контролът май е съществено занижен. Ще има ли отговорни и за двата случая?! Очаквайте детайлности.

П.ПЕТРОВА

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР