Прокуратурата в Берлин е започнала разследване срещу фронтмена на Рамщайн“

...
Прокуратурата в Берлин е започнала разследване срещу фронтмена на Рамщайн“
Коментари Харесай

Прокуратурата в Берлин разследва фронтмена на Рамщайн

Прокуратурата в Берлин е почнала следствие против фронтмена на „ Рамщайн “ Тил Линдеман заради в началото съмнение в полово закононарушение.

Това са първите следствия, които са почнали против Линдеман, откогато станаха известни обвиняванията против него. През последните седмици няколко дами го упрекнаха в полово посягане. Линдеман отхвърли обвиняванията. Според обвинителките обаче, те са били канени на афтъпарти след концерта и там Линдеман е избирал девойки за секс, като на част от тях евентуално са давани упойващи капки неусетно в чашите им с вино.

Според информация в правната комисия на Берлин прокуратурата е почнала следствие по длъжностен път по съмнение за член 177 от Наказателния кодекс. Член 177 гласи, че " който обратно на разпознаваемата воля на друго лице извърши полови дейности с това лице или го накара да ги извърши, или го накара да извърши или да търпи полови дейности с трето лице ", може да бъде осъден с отнемане от независимост от шест месеца до пет години.

През последните седмици няколко дами насочиха обвинявания против фронтмена на „ Рамщайн “. Северноирландката Шелби Лин, която беше първата жена, отправила обвинявания против Линдеман, приветства решението на берлинската прокуратура.

" Радвам се, че гласовете ни най-сетне са чути и взети на съществено ", сподели 24-годишната певица. " Особено след неналичието на дейности на литовската полиция и намесата на юристите на Тил Линдеман, това развиване значи доста за нас, засегнатите хора. "

След концерт на групата в литовската столица Вилнюс Лин се обажда в полицията и подава престъпно недоволство против Линдеман. Тя твърди, че сред нея и артиста е имало спор зад кулисите. Тя е отказала да прави секс с него, при което Линдеман се е разгневил. Линдън оповестява и за пропуски в паметта. Твърди, че след концерта е разкрила синини по тялото си:

" Почти 100 % съм сигурна, че съм била дрогирана, тъй като в никакъв случай до момента не съм се чувствала по този начин ", споделя тя.

Полицията във Вилнюс обаче, както оповестяват литовските медии, не е почнала наказателно следствие. Според известия в медиите Лин в този момент е подала тъжба против това.

Разследванията към този момент нямат последици за концертите на „ Рамщайн “ в Берлин през юли. Говорител съобщи, че уредниците към момента не са отменили концертите, и това надали ще стане. Берлинският сенатор по въпросите на вътрешните работи и спорта Ирис Шпрангер (SPD) съобщи, че е заела недвусмислена позиция:

" В Берлин няма да има афтърпартита след концерта на групата, най-малко не в парцелите, за които давам отговор ", каза Шпрангер. " Обвиненията тежат толкоз мощно, че дадох безспорен приоритет на отбраната и сигурността на дамите тук ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР