Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави и как

...
Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави и как
Коментари Харесай

Пеевски с люта закана към Радев, включи и прокуратурата: "Тъмнината ще свърши, ще има светлина"

Прокуратурата би трябвало да стартира да оповестява какво прави и по какъв начин го прави. Това сподели ръководителят на парламентарната група (ПГ) на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. Нали има нов метод, имахме мракобесен основен прокурор, в този момент това ли би трябвало да продължи - да не се знае какво се случва, добави Пеевски.
 
Ще зададем въпроси на Борислав Сарафов и към службите, заяви той. Започваме да питаме по всички въпроси, добави Пеевски.
 
" Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно бау-бау ", сподели още той. Има тъмна институция, цялостна с кеш, която желае да си сътвори политически план въз основата на разграбването две години на страната, счита Делян Пеевски. " Едноличното диктаторско ръководство на цирковото куче на Корнелия Нинова ", добави той.
 
 Румен Радев Румен Радев Източник: Zonanews
Вчера ръководителят ПГ на Движение за права и свободи посъветва президента Румен Радев да подаде оставка и да основе плана си, а не да се крие зад имунитета си. Пеевски разяснява, че президентът се опасява да излезе като водач по тази причина още веднъж щял да постави някое " бау бау " начело, както е правил и до момента.
 
По-рано през днешния ден парламентарната правна комисия поддържа комисията за надзор над службите за сигурност към този момент да не бъде с ротационен ръководител. Депутатът Бойко Рашков насочи рецензии към претекстовете на вносителите на предлагането, измежду които е и Пеевски.
 
 Бойко Рашков Бойко Рашков Източник: Zonanews
Проследете дали комисията е свършила нещо действително, което е в интерес на хората, сподели Пеевски. Според него Бойко Рашков минимум има да разяснява, тъй като " ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им ".
 
Пеевски разяснява, че той има да дава отговор на доста въпроси. " Какво стана с неговия градинар и какво се случи с тези следствия ", попита Пеевски. Той сподели, че не са водени диалози кой ще бъде ръководител на комисията за надзор над службите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР