Прокуратурата трябва да си взаимодейства в с останалите власти, което

...
Прокуратурата трябва да си взаимодейства в с останалите власти, което
Коментари Харесай

Сийка Милева: Благодаря Ви за включването, пожелавам хубаво лято |

Прокуратурата би трябвало да си взаимодейства в с останалите управляващи, което е в полза на жителите и обществото, съобщи Сийка Милева пред Българска национална телевизия в отговор на рецензиите на Антон Кутев за работата на прокуратурата.

" Това е моят коментар, благодаря Ви за включването, поисквам хубаво лято на Вас и на Вашите фенове ", каза тя и прекъсна линията.

В момента се намираме в предизборна акция, само че за следващ път декларирам, че няма да допуснем прокуратурата да бъде въвлечена в единоборство сред партиите, съобщи представителят на основния прокурор.

Така тя отговори на рецензиите на представителя на Министерския съвет, който упрекна прокуратурата, че не работи по подадените от служебното държавно управление сигнали за нарушавания. Милева съобщи, че единствено единици са случаите, при които прокуратурата е сезирана за осъществени закононарушения, а даже в множеството случаи се самосезира. 

Според развявам слагането на условия от политици за това по какъв начин да се организират дадени следствия и в какви периоди по никакъв метод не подхождат на правилата на правовата страна и опонират на закона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР