Прокуратурата спазва законите, политиците да решат дали да ги спазват.

...
Прокуратурата спазва законите, политиците да решат дали да ги спазват.
Коментари Харесай

Прокуратурата скастри Нинова да не накърнява името на съдебната власт

Прокуратурата съблюдава законите, политиците да решат дали да ги съблюдават . Това разгласи на брифинг прокурорът от Софийска районна прокуратура Георги Иванов , който гледа проблема сред Корнелия Нинова и Кирил Добрев.

В началото той разгласи, че е получил аленото дело по системата за инцидентно систематизиране на делата. Образувана е кореспонденция по тъжба на Кирил Добрев .
 Прокуратурата взела в ръце преврата в Българска социалистическа партия, разгласи Нинова
Прокуратурата взела в ръце преврата в Българска социалистическа партия, разгласи Нинова

Лидерът разгласи, че е получила призовка да се яви на разпит

Социалистът е приложил . Не са изяснени всички относими обстоятелства по делото. Затова било нужно да се изяснят обстоятелствата, както стана ясно от брифинга . Такива дейности от страна на прокуратурата не са казус, изясни прокурор Иванов и попита дали прокуратурата не би трябвало да се занимава с проблеми като този, в случай че жалбата беше от Корнелия Нинова против Кирил Добрев .

" Нима законите не са идентични за всички ", попита Иванов.

Българските политици да се въздържат от политически изявления и да не употребяват прокуратурата за партийни цели , настоя той и изиска още да не се накърнява името на правосъдната власт.

Манипулативни изказвания от страна на управлението на Българска социалистическа партия също по този начин видяха обвинителите. Законите се ползват еднообразно по отношение на всички български жители, сподели още Иванов.

Изказването на Корнелия Нинова е напълно политическо и неприемливо , добави прокурорът. С сходни изявления няма да намалее престъпността, предизвести той. Сигналът на Добрев против е за несъблюдение на правосъдно решение от страна на аленото управление .

Относно възмущението на соцлидера, че СРС й вменявала тя да връчи призовки на Борислав Гуцанов и Гергана Алексова, също посочени в жалбата на Добрев, прокурорът изясни, че те са постоянни призовани , защото призовки можело да се връчат и от шеф.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР