“Прокуратурата ще защитава позицията си и пред съда, че лицето

...
“Прокуратурата ще защитава позицията си и пред съда, че лицето
Коментари Харесай

Доживотен затвор за Кристиан Николов, който уби Милен Цветков иска прокуратурата

“Прокуратурата ще пази позицията си и пред съда, че лицето Кристиан Николов , предизвикало гибелта на журналиста Милен Цветков , е работило съзнателно. На това обвиняване дават отговор събраните досега доказателства ”, съобщи в изявление за “24 часа ” ръководителят на Софийската градска прокуратура Илиана Кирилова. По думите й в случай че това бъде потвърдено в съда, то може да се стигне и до доживотна присъда.

Прокурор Кирилова разяснява и протичането на следствието, като тя изясни, че няма закъснение. През миналите малко над 5 месеца били направени  над 29 експертизи от 29 движимости лица. 70 души са били разпитани, осъществени са  били 6 претърсвания и изземвания, формирани са 10 протокола за предаване на документи по делото, а 2-ма души са освидетелствани, обясни шефката на Софийска градска прокуратура, като добави, че като размер делото е 25 тома с доказателства, които откриват в елементи какво се е случило.

“Има биологична ДНК експертиза, която по неоспорим метод открива местонахождението на обвинения в автомобила и местата на всеки от спътниците му. С нея се изключват всевъзможни подозрения по отношение на това кой е карал. Назначена е и сложна съдебномедицинска и автотехническа експертиза, която дава отговор на въпросите за повода за злополуката, за породените травматични увреждания на Милен Цветков , както и за наложителната по закон връзка сред тях и настъпилата гибел ”, посочи Кирилова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР