Прокуратурата ще разследва четирима от Монтанско, нарушили домашната си карантина,

...
Прокуратурата ще разследва четирима от Монтанско, нарушили домашната си карантина,
Коментари Харесай

Прокуратурата погва четирима от Монтанско, нарушили карантината

Прокуратурата ще проверява четирима от Монтанско, нарушили домашната си карантина, оповестиха от полицията в регионалния град.
Вчера, към 11 часа, чиновници на реда са посетили къща в Лом. В нея би трябвало да е 44-годишен, подложен под карантина от 6 април за период от 14 дни. При осъществената инспекция мъжът не е открит на адреса. При извършения диалог по телефона с него декларирал, че е уведомил чиновници на РЗИ за смяна на адреса, на който ще съблюдава наложената му карантина.
В същия ден служителите на реда са посетили два пъти дома на 26-годишен от Монтана, подложен под домашна карантина за интервала от 6 април. При осъществената инспекция е открито, че младият мъж не обитава на адреса. След изработен опит за връзка с него на посочения мобилен телефон, той се оказал неверен или повърхностен.
На 6 април, към 16 часа, ченгетата посетили дома на семейство от село Якимово, което би трябвало да е изолирано в къща си за период от 14 дни. При осъществената инспекция мъжът и дамата не са открити на адреса, като след това е открити в друго жилище в селото.
За случаите е известена прокуратурата и е формирани е досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР