Прокуратурата ще работи приоритетно по случаите, установени от МВР, в

...
Прокуратурата ще работи приоритетно по случаите, установени от МВР, в
Коментари Харесай

Иван Гешев с първи думи за мащабната акция у нас ВИДЕО

Прокуратурата ще работи предпочитано по случаите, открити от Министерство на вътрешните работи, в границите на профилираната интервенция против наркоразпространението, която се организира в цялата страна. Това съобщи на брифинг в Съдебната палата основният прокурор Иван Гешев.

Той добави, че от месеци обвиняването прави инспекции за наркоразпространение, изключително към учебните заведения, както и за шофиране след приложимост на дрога. През последните месец-два, с изключение на тази организация, е основана и съгласуваност по места с Министерство на вътрешните работи за реализиране на действителни резултати по противодействието на разпространяването на наркотични субстанции.

Вчера основният прокурор е разпоредил на административните ръководители да засилват работата по досъдебните производства в подпомагане с Министерство на вътрешните работи и да подхващат нужните дейности за привличане към наказателна отговорност на лицата, за които има събрани данни.

" Дали някой представител на институция харесва или друг, който стои отпред на дадена институция, не интересува българските жители. Основната цел е взаимоотношение за покриване на упованията на жителите - противодейсиве на престъпността и отбрана на сигурността. В прокуратурата е основана огранизация за бързо и предпочитано осъществяване на дейности по следствието по случаи, които бих нарекъл нови и които ще разкрие и установи Министерство на вътрешните работи през днешния ден в сходство със своите пълномощия. Освен това, предпочитано и в съгласуваност с Министерство на вътрешните работи интензивно се пристъпва към привличане към наказателна отговорност на лица, за които са събрани доказателства за разпространяване на опиати, както от Министерство на вътрешните работи, по този начин и от следователи ", сподели Иван Гешев.

Както съобщихме, оранжерия с огромно количество марихуана, е разбита при огромна акция на ГДНП.

Нелегалното оборудване се намира в село Равно поле в частен двор. Задържаните са от Североизточна България. Те са криминалнопроявени, на възраст сред 35-40 години. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР