Прокуратурата ще проверява дали Сашко не е държан някъде насила,

...
Прокуратурата ще проверява дали Сашко не е държан някъде насила,
Коментари Харесай

Прокуратурата ще проверява дали Сашко не е държан насила

Прокуратурата ще ревизира дали Сашко не е държан някъде принудително, съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева пред bTV.
" Цяло знамение е той осем дни да оцелее без вода и храна,и по тази причина прокуратурата ще ревизира версията дали той не е държан наложително от някого и дали той не го е пуснал поради оповестената от бащата парична премия. В хода на формираното досъдебно произвеждане ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, като лекарите ще имат задачата да открият на база пострадванията, измръзванията, дехидратацията по момчето дали той в действителност не е държан наложително и дали не приказваме за похищение ".
" Добре е Алексчо и това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало изобщо. Благодаря ви, благодаря ви! ", съобщи бащата на откритото дете пред БНР, до момента в който пътуваше към болничното заведение. Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Павел Млеканов показа детайлности за акцията:
" Районът е извънредно сложен. Това е планина. Търсихме подпомагане на хора-планинари, на хора експерти. Версиите бяха доста, нито една не е отхвърлена, само че хубавичко логичност подсказваше да бъдем в планината. Има изнесена информация в едно формирано досъдебно произвеждане, в което аз няма да се спирам ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР