Прокуратурата ще поиска постоянен арест за 27-годишния британски турист Дани

...
Прокуратурата ще поиска постоянен арест за 27-годишния британски турист Дани
Коментари Харесай

Прокуратурата ще иска постоянен арест за англичанина, набил инвалид в Слънчев бряг

Прокуратурата ще изиска непрекъснат арест за 27-годишния английски екскурзиант Дани Д., който атакува безсилен неработоспособен в хотел в Слънчев бряг.

В момента той е арестуван за 72 часа и към този момент е с повдигнато обвиняване за безчинство, само че то може да бъде променено в по-тежко, осъществено с изключително цинизъм, заяви апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров.

" Няма да толерираме сходни дейности, казусът няма да се размине с санкция, както стана с шведа, блъснал камериерка. При доказване на виновността той ще бъде наказан на отнемане от независимост, без значение ефикасна или условна ще бъде присъдата ", споделя още прокурор Петров.

Той посочи, че при случая, станал предходната нощ, с изключение на 60-годишния неработоспособен от Англия, са потърпевши и двама души от личния състав на хотела.

Назначени са експертизи за съществуването на алкохол и опиати в кръвта на 27-годишния британец. Най-вероятно делото му за мярка за неотклонение ще се гледа на следващия ден в районния съд в Несебър /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР