Прокуратурата разследва смъртта на двамата горски служители, загинали при пожара

...
Прокуратурата разследва смъртта на двамата горски служители, загинали при пожара
Коментари Харесай

Транспортираха в Пирогов трети пострадал при пожара в Петрово

Прокуратурата проверява гибелта на двамата горски чиновници, починали при пожара в Петрово. Образувано е досъдебно произвеждане.
От държавното обвиняване са открили, че на 3 август, в региона на планинските села Голешово и Петрово, зародил пожар. Огънят бил овладян, след което на място били изпратени чиновници на Югозападно държавно предприятие-Благоевград, които да го следят. Впоследствие пожарът се увеличен.
Следобед на идващия ден, на горска пътека в местността „ Св. Илия “ в региона на с. Голешово, били открити телата на А.Г. (на 33 години) и В.Д. (на 46 години) - чиновници в горското стопанство. Незабавно бил подаден сигнал. Пристигналите екипи на полицията и незабавна помощ, установили гибелта на двамата мъже. Третият потърпевш – 47-годишният С.К., в тежко положение бил превозен за оказване на лекарска помощ. Понастоящем мъжът е признат за лекуване в УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “.
Мястото на трагичния случай е локализирано и непокътнато. Направен е оглед. Разпитват се очевидци. Предстои да бъдат назначени експертизи. Районът и до момента продължава да бъде рисков, заради което е невероятно осъществяване на спомагателни огледи. Формирани са екипи от проверяващи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР