Прокуратурата разследва причините за смъртта на 38-годишен мъж в Хасково

...
Прокуратурата разследва причините за смъртта на 38-годишен мъж в Хасково
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва смъртта на 38-годишен мъж в Хасково в новогодишната нощ

Прокуратурата проверява аргументите за гибелта на 38-годишен мъж в Хасково в новогодишната нощ по почнало през днешния ден досъдебно произвеждане, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково са били осъществени неотложно дейности по следствието - оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци, назначена е съдебно-медицинска експертиза, конфискувани са материални доказателства, осъществени са претърсвания.

До момента е открито, че тази нощ в апартамент в квартал " Бадема " в регионалния център З.П. и двама негови другари - А.М. (37 год.) и Х.Л. (37 г.), се събрали да честват настъпването на новата година. В резултат на използваното количество алкохол, след среднощ сред тримата е зародил скандал, който е прераснал в сборичкване.

На З.П са били нанесени повърхностни рани в региона на главата и ръцете, след което е бил откаран в болница в Хасково, където по-късно е умрял. Според направена първична здравна експертна информация, няма данни гибелта да е настъпила в резултат на породените пострадвания при сбиването.
Продължават дейностите по следствието за изясняване повода за гибелта на З.П., прецизират от прокуратурата.

Ако се окаже, че става дума за ликвидиране обаче, това ще е втори случай в границите на осем дни в Хасково. На 24 декември в ромския квартал " Република " Генджебай Мехмед (47 г.) преби до гибел 4-годишния си доведен наследник. Предполагаемият причинител бе оставен в ареста с определение на съда.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР