Прокуратурата протестира условна присъда за отсякал 10 бора от държавен

...
Прокуратурата протестира условна присъда за отсякал 10 бора от държавен
Коментари Харесай

Протестират условна за въоръжен, отсякъл 10 бора

Прокуратурата стачкува условна присъда за отсякал 10 бора от държавен горски фонд пред Апелативен съд Пловдив през днешния ден.

А. М. е приет за невиновен в това, че на 03.07.2020 година, в местността Крайка, в землището на с. Драгиново, Велинградско, е направил опит съзнателно да умъртви Б. К. от същото село, който работел като горски жандарм към горското стопанство.

А. М. е приет за отговорен в това, че на 03.07.2020 година е държал револвер Макаров, със заличени номера, без да има за това съответно позволение и го осъжда на две години отнемане от независимост.

А. М. е приет за отговорен и в това, че в местността Крайка край с. Драгиново на територията на ДГС Алабак – Велинград, без постоянно документално разрешително, е отсякъл 10 броя дървета от бял и черен бор на стойност 522 лева, заради което е наказан на една година отнемане от независимост и санкция в размер на 2 000 лева

Съдът дефинира на А. М. едно общо наказване в размер на 2 години условно отнемане от независимост с 5 години изпитателен период, към което  причислява и санкцията от 2 000 лв..
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР