Прокуратурата привлече като обвиняеми - на 32 и 36 г.,

...
Прокуратурата привлече като обвиняеми - на 32 и 36 г.,
Коментари Харесай

Задържаха двама мъже, превозвали мигранти край Любимец

Прокуратурата притегли като обвинени - на 32 и 36 година, за това, че незаконно подкрепили 21 жители на Афганистан  да преминат нелегално през страната, оповестиха от обвиняването.

На 12 март, на автомагистрала “Марица “ в землището на Любимец полицейски чиновници спрели за инспекция товарен автомобил, движещ се в посока София. В автомобила били открити 21 мъже, всички жители на Афганистан.

Сред тях се намирало и 15-годишно дете. Установено било, че чужденците влезнали в България от Турция в землището на с. Маточина. Водачът на автомобила И.П. съумял да избяга, само че няколко часа по-късно бил арестуван от полицейските чиновници.

В автомобила пътувал и различен. Двамата обвинени трябвало да транспортират групата до Любимец, като за това щели да получат заплащане. Т е са открити по време на извършена профилирана полицейска интервенция на Районно управление-Свиленград за противопоставяния на противозаконната миграция. 

Двамата са арестувани за период до 72 часа. Чужденците ще бъдат настанен в миграционен център. И сега се правят дейности по следствието под надзора на прокуратирата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР