Прокуратурата привлече като обвиняем и задържа мъж от Харманли за

...
Прокуратурата привлече като обвиняем и задържа мъж от Харманли за
Коментари Харесай

Мъж с пистолет в ръка към бившата си: Ако не се върнеш при мен ще те пречукам

Прокуратурата притегли като обвинен и задържа мъж от Харманли за закани за ликвидиране в изискванията на домашно принуждение, за нелегално влизане в непознато жилище и пукотевица с револвер, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Първото обвиняване е за опасност на няколко пъти с лишаване на живота по отношение на 21-годишна жена, с която имал връзки.

Той я предизвестил, че, в случай че не се върне при него "ще я пречука, няма да може да върви умерено на работа, няма да е жива ".

Установено е било, че Н.Н. е нанесъл побой на потърпевшата жена, както и насочил газов револвер към нея и възпроизвел изстрели във въздуха, разясниха от прокуратурата.

Предполагаемият причинител е бил упрекнат и за това, че на 9 януари се заканил с ликвидиране на непосредствен на дамата мъж, като насочил оръжие против него и възпроизвел изстрел от газов револвер. На същата дата и място наново влезнал въоръжен в дома на потърпевшия.

Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа, като следва прокуратурата да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на него, се добавя в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР