Прокуратурата привлече към наказателна отговорност за опит за убийство 34-годишен

...
Прокуратурата привлече към наказателна отговорност за опит за убийство 34-годишен
Коментари Харесай

Кметски наместник простреля с пушка мъж във Варненско

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност за опит за ликвидиране 34-годишен мъж, който стрелял по собствен съселянин.
Освен това на мъжа е повдигнато обвиняване за шофиране след приложимост на алкохол, оповестиха от обвиняването. На 4 октомври кметския наместник на село Генерал Колево, взел ловната си пушка и отишъл в прилежащ парцел, където схванал, че работи потърпевшият. Двамата имали остаряла омраза поради жена.
Когато стигнал, сред двамата зародил спор, по време на който 34-годишният стрелял отблизо разстояние против противника си. Уцелил го в крайници, а откакто той паднал на земята почнал да го удря.
Пострадалият мъж опитал да се отбрани и да издърпа пушката от ръцете на обвинения, само че той не спрял нападението. Отново създал изстрел и уцелил своя конкурент от доста близко разстояние.
След осъществяване на закононарушението, 34-годшният не останал на местопроизшествието, а си тръгнал. Отишъл в дома си, оставил ловната пушка в каса и напуснал с автомобил село Генерал Колево, с желание да се укрие.
По пътя бил открит и арестуван от полицейски патрул. Към момента обвиненият е арестуван за 72 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР