Прокуратурата привлече към наказателна отговорност и задържа за 72 часа

...
Прокуратурата привлече към наказателна отговорност и задържа за 72 часа
Коментари Харесай

Брутално насилие: Рецидивист наряза с макетен нож съпругата си в Добрич

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност и задържа за 72 часа 42-годишен мъж, предизвикал междинна телесна щета на брачната половинка си, с която бил във фактическа разлъка, при изискванията на домашно принуждение и се заканил се да я убие.
Инцидентът е станал на 12 октомври на обществено място в Добрич. Обвиняемият е отишъл при дамата. Той не желаел да бъдат разграничени и опитал да убеди брачната половинка си да се върне при него. Пострадалата е отказала.
Последвала е закана за ликвидиране от страна на мъжа. Той е извадил макетен нож, нападнал жена си и я намушкал в ръката, по-късно съумял да ѝ нанесе порезни рани по лицето и шията.
Жената е съумяла да се изплъзне на нападателя си и е била отведена в болница, където се открила междинна телесна щета, направени са ѝ 9 шева на лицето и 3 на врата, като няма заплаха за живота ѝ.
Обвиняемият самичък е тръгнал към полицейско ръководство, за да се съобщи. Задържан е и са му повдигнати обвинения за две закононарушения. Той е добре прочут на органите на реда и е осъждан неведнъж, включително за закана за ликвидиране, междинна телесна щета по хулигански подбуди и палеж на автомобил.
Наблюдаващият случая прокурор ще поиска постоянен арест спрямо него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР