Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 22-годишен мъж за кражба, извършена

...
Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 22-годишен мъж за кражба, извършена
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа мъж за кражба, извършена в условията на опасен рецидив

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност 22-годишен мъж за кражба, осъществена в изискванията на рисков рецидив, оповестиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура.

На 12 май т.г. за времето от 23:25 до към 23:50 ч. от монетни устройства, инсталирани на автомивка на бул. „ Сливница “ в София, обвиненият В.П., посредством потребление на неустановено досега техническо средство, незаконно е лишил сума в размер към 1200 лева

Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото В.П. е осъждан на „ отнемане от независимост “ дейно за идентични закононарушения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 196, ал.1, т. 2, вр. член 195, алинея 1, т. 4, вр. член 194, алинея 1, вр. член 29, б “А “ и б “Б “ от Наказателен кодекс.

Предвид опцията В.П. да извърши друго закононарушение или да се укрие, прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Предстои през днешния ден да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР