Прокуратурата предаде на съд 32-годишен мъж, ограбил и блудствал с

...
Прокуратурата предаде на съд 32-годишен мъж, ограбил и блудствал с
Коментари Харесай

Предадоха на съд мъж, ограбил и блудствал с жена във Варна

Прокуратурата съобщи на съд 32-годишен мъж, ограбил и блудствал с жена във Варна.

Случаят се развива на 13 февруари, когато към 18.20 ч. обвиненият забелязал жена, която носела дамска чанта и торба с покупки. В.М. я наблюдавал и я нападнал, до момента в който отваря вратата на входа на блока, в който живеела. Хванал я и изискал да му даде парите си. Жената отказала, само че обвиненият отворил чантата й и самичък взел наличните пари.

При опит да избяга дамата била притисната от 32-годишния мъж до стената във входа на блока. Той се опитал да възбуди и удовлетвори половото си предпочитание без съвкупление, като използвал мощ за това.

Жената съумяла да извади мобилния си телефон и да се обади на майка си. В този миг В.М. се уплашил и избягал. Ден по-късно мъжът е арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи и е притеглен към наказателна отговорност.

Установено е, че грабежът е осъществен в изискванията на рисков рецидив. Мъжът ще дава отговор за закононарушения по чл.199, ал.1, т. 4 по отношение на член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс и по чл.150, ал.1 от Наказателен кодекс.

Предстои делото против В.М. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване " отнемане от независимост " за период от 5 до 15 години, като съдът може да постанови и конфискация до една втора от имуществото му за грабежа и наказване " отнемане от независимост " за период от 2 до 8 години за осъщественото блудничество.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР