Прокуратурата прати чужденеца в ареста за 72 часаБивш полицай от

...
Прокуратурата прати чужденеца в ареста за 72 часаБивш полицай от
Коментари Харесай

Словак отмъсти с огън на бившата си изгора

Прокуратурата прати чужденеца в ареста за 72 часа


Бивш служител на реда от Словакия на 46 години бе арестуван за палежи на апартамент и шивашко ателие в Търговище. Мъжът се напил и решил да отмъщава с огън на някогашната си другарка, с която се разделили преди няколко месеца, само че тя упорствала да й дава пари за прехрана на нея и детето им.

В събота към 16 ч бил получен сигнал от поданици на кв. ”Запад ” 3, че има пожар в блока им. Съседите разрушили вратата на ненаселен апартамент, където до есента живеели словакът и 45-годишната му приятелката и 4 –годишното им дете.

По-късно служителите на реда открили, че чужденецът пазел ключа си и влезнал в жилището. Събрал облекла и  хартии в кухнята и ги запалил.

После направил втора сходна купчина на дивана в хола и запалил и нея. Към 18 ч пламнало и шивашко ателие в колиба на пазара, благосъстоятелност на тъщата на словака.

Криминалисти влезнали в дирите на някогашния си сътрудник и го задържали. Днес от прокуратурата му наложили 72 ч арест.

Чужденецът и българката се обикнали преди години, когато нашенката работела в Словакия. Родило им се дете, мъжът се пенсионирал и пристигнали да живеят в Търговище. Мъжът си намерил работа и заживели добре, само че след серия от подиуми на ревнивост се разделили.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР