Прокуратурата образува досъдебно производство заради закани за убийство срещу магистрати.

...
Прокуратурата образува досъдебно производство заради закани за убийство срещу магистрати.
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва закани за убийство срещу магистрати

Прокуратурата образува досъдебно произвеждане поради закани за ликвидиране против магистрати. Във връзка с получени на електронната поща на Софийска районна прокуратура електронни известия, съдържащи закани с ликвидиране по отношение на магистрати – съдии и следовател, и обидни квалификации, касаещи голям брой политици и други обществени персони, е формирано досъдебно произвеждане.

Разследването по досъдебното произвеждане е предоставено на ГДБОП-МВР,

след осъществена инспекция от същата конструкция. Наблюдаващият прокурор е указал установяването, издирването и задържането на създателя на известията и е дал подробни писмени инструкции по отношение на всички дейности по следствието, които следва да се извършат.

Оперативно-издирвателните мероприятия до този миг насочват към лице, което води бездомнически метод на живот, употребява безвъзмезден интернет на публични здания и изпраща известия от разнообразни имейл адреси до голям брой получатели.

Разследването по случая продължава.

 

SafeNews напомня, че шефът на ГДБОП гл. ком. Явор Серафимов за NOVA Софийската районна прокуратура разгласи, че образува досъдебно произвеждане за закани с ликвидиране против магистрати. От държавното обвиняване оповестяват, че на електронната им поща са получени закани против съдии и следовател и обидни квалификации към доста политици и други обществени персони.

Разследването по случая е предоставено на ГДБОП. Наблюдаващият прокурор е разпоредил установяването, издирването и задържането на създателя на известията. Събраната все още информация насочва към човек, който води бездомнически метод на живот, употребява безвъзмезден интернет на публични здания и изпраща известия от разнообразни имейл адреси до голям брой получатели.

 

Източник: Прокуратура 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР