Прокуратурата обжалва освобождаването й, а адвокатът й - размера на

...
Прокуратурата обжалва освобождаването й, а адвокатът й - размера на
Коментари Харесай

Танцьорката, помляла 10 коли, напусна работа, прибра се при мама и тате

Прокуратурата апелира освобождението й, а юристът й - размера на гаранцията от 20 000 лв.

20-годишната Габриела Медарова, която пияна и надрусана потроши 10 коли в Пловдив, е напуснала работа като танцьорка в прочут нощен клуб, оповестиха околните й. След освобождението й от ареста тя се прибрала при мама и тате в жк " Тракия ". До деня на случая живееше в дома на гаджето си Пламен Николов в " Оазис-4 ". Именно там тя " наниза " паркираните коли, шофирайки джип БВМ Х5 на приятеля си. Това стана на 15 април на разсъмване, връщайки се от работа, където пила водка и пушила марихуана.

Районният съд я пусна под парична гаранция от 20 000 лв.. " Сумата не е импортирана, тъй като тече 10-дневен период за обжалване пред по-горна инстанция ", сподели юристът й Орлин Търновалийски. Той стачкува размера на гаранцията, а прокуратурата - освобождението на Габриела.

" Момичето е доста зле след 72-часовия престой в ареста и е потърсила лекарска помощ. За нея това е било смут, колкото и някои да не го одобряват ", сподели юрист Търновалийски.

" Никога повече няма да се кача на кола, даже да ми върнат книжката ", зарече се пред сълзи в съда Медарова. Тя изиска да я пуснат, тъй като карцерът й се отразил доста зле. Родителите й увериха, че имат парите и ще ги внесат. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР