Прокуратурата не е безгрешна – има корупция, некадърност, всичко, което

...
Прокуратурата не е безгрешна – има корупция, некадърност, всичко, което
Коментари Харесай

Гешев: Прокуратурата не е безгрешна, но ние започнахме нещо, което никога не е правено


Прокуратурата не е безгрешна – има корупция, несръчност, всичко, което го има на всички места. Но в последна сметка ние почнахме нещо, което в никакъв случай не е правено. И преди, а в този момент пък въобще. Недосегаеми хора, политици и така нататък Това съобщи някогашният основен прокурор Иван Гешев пред Сашо Диков в ефира на „ Евроком “.

Всеки български жител има право на отбрана, само че се оказа, че единствено основният прокурор няма право на отбрана и може да бъде отхвърлен в самолета до момента в който лети към среща с европейски депутати – без защитниик и без персонално наличие. Това са особеностите на българския лов и лов на риба, разяснява Гешев отстраняването си.

Относно фразата „ политически отпадък “ Гешев разяснява, че са употребявани от 90% от българските жители. Според него въпросът не е в думите, те са били мотив. „ Аз неведнъж съм казвал, че даже да бях споделил „ Добър ден, по какъв начин сте? “, отново щяха да ме отстранят. Просто имаше задача, Борисов беше дал задачата в границите на 5-6 дни, доколкото ми е знае се имало график, бързаха доста, натиснаха Висш съдебен съвет. Съдебната власт и Висш съдебен съвет се наведоха. Христо Стоянов, един публицист от Варна сподели, че когато се наведеш към някого, откъм гърба наподобява на…знаете какво. “, сподели още Иван Гешев.

Обществената памет е към 3 месеца и този интервал се съкратява, само че за благополучие има Интернет. Вижте в последните 4 години какво съм твърдял и дали не се случва. Или се случва, или следва да се случи, или е правилно, безапелационен е някогашният основен прокурор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР