Прокуратурата направи всичко възможно, за да ме сплаши и да

...
Прокуратурата направи всичко възможно, за да ме сплаши и да
Коментари Харесай

Марешки: Прокуратурата разиграва сценки, иска да ме изкара злодей

„ Прокуратурата направи всичко допустимо, с цел да ме сплаши и да избягам. Нямам никакво желание да тичам, ще се пазя тук в България. Марешки не е изнудвач “. Това съобщи пред Нова тв водачът на „ Воля “ и заместник-председател на българския парламент.

Той разяснява присъдата от 4 години поради пожелан наем на парцел, за който самият Марешки твърди, че е негов. „ Аз ще бъда единственият българин, който ще бъде наказан, тъй като е желал наем за нещо, което е негова благосъстоятелност. Наемателят се е разширил изцяло нелегално в моя парцел. Освен своя парцел, той употребява и мой парцел, където се е настанил – нелегално е разширил заведението си “, изясни въпросът Марешки.
Политикът е безапелационен, че по-голямата част от българите имат вяра, че той е почтен.
„ Прокуратурата не се посвени да направи всевъзможни сценки, с цел да ме изкара изверг “, съобщи водачът на „ Воля “ и добави, че Обвинението се е пробвало да потвърди, че той се е опитвал да подкупи съда, което не е правилно. „ Никой не понесе отговорност за този памфлет “, сподели Марешки. Коментирайки дейностите на прокуратурата той сподели, че във всяко стадо си има мърша, само че не можем да упрекваме хилядите прокурори, които си правят работата поради един.
 Веселин Марешки: Аптеките и бензиностанциите ни не са за тези, които са грабили, а за ограбените Веселин Марешки: Аптеките и бензиностанциите ни не са за тези, които са грабили, а за ограбените
Социалният министър Сачева се изпусна по БТВ през днешния ден, че не била гласувала за мен, не пазарувала от аптеките и бензиностанциите на Веселин...
Според него моментът за оповестяването на присъдата е доста добре селекциониран – тези дни би трябвало отчет за правосъдната система в страната. „ С присъдата ми желаят да покажат, че в България има наказан политик и правосъдната система работи “, сподели Марешки.
Той счита, че съдията е издал тази присъда, не тъй като е бил корумпиран, а тъй като не е вникнал в детайлите на процеса или е бил сплашен от някого. „ Не имам вяра, че всички хора са злодеи “, сподели Марешки.
Той е безапелационен, че желаят да очернят името му: „ За четири години не можаха да намерят нито една корупционна договорка. Всички признават, че съм друг “.
Марешки уточни, че е значимо какво ще реши съда на трета инстанция. На първа той е бил оневинен, на втора е получил четири години. „ Важно е какво споделя третата инстанция. Това са неща, които не разбирам, имам юристи “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР