Прокуратурата на щата Ню Йорк в САЩ съобщи, че е

...
Прокуратурата на щата Ню Йорк в САЩ съобщи, че е
Коментари Харесай

Прокуратурата в Ню Йорк поиска официално от платформи за криптовалути да обяснят какво правят

Прокуратурата на щата Ню Йорк в Съединени американски щати заяви, че е поискала от платформите за продан на криптовалути детайлности за активността им. Засега оповестената цел е по-добра осведоменост на обществеността и не се плануват правосъдни дейности на този стадий, написа БГНЕС.
Службата на прокурора на щата Ерик Шнайдерман е изпратила искане до 13 огромни платформи с тази цел. Желанието е да се получи предварителна информация за акционерите, за процедурите за вътрешен надзор и за ограниченията за отбрана на частния живот и против прането на пари.
Сред тези платформи са най-големите настоящи лица на пазара като размер, като Bitfinex, която реализира към една трета от размерите съгласно профилираните уеб сайтове bitcoinity.org, Coinbase или bitFlyer.
От прокуратурата ще проучват отговорите, ще сравнят посред им платформите и най-после ще показват на обществеността това, което са научили ", съгласно официалното съобщение.
Предвидено е да се разкрият имената на платформите, които не отговорят на всички въпроси на прокуратурата.
През януари японската платформа Coinchek, която не е попаднала под прицела на прокурора в Ню Йорк, беше атакувана от хакери, които откраднаха стотици милиони долари в криптовалутата. Много самостоятелни сметки в криптовалута се оказаха хакнати и изпразнени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР